Служебният кабинет се отчете за работата си през последните близо

...
Служебният кабинет се отчете за работата си през последните близо
Коментари Харесай

Кабинетът „Янев“: Какво свършиха служебните министри за близо четири месеца

Служебният кабинет се регистрира за работата си през последните близо четири месеца. Премиерът Стефан Янев изясни, че са изпълнили поръчката да ръководят транспарантно, отчетно и професионално.

„ Резултатите са забележими за всички български жители. Трябва да отчетем обстоятелството, че държавното управление работи в една невиждана политическа конюнктура. Добрата вест от взаимната ни работа с 46-ото Народно заседание е, че служебното държавно управление се споразумя и реализира актуализация на три значими бюджета за страната “, изясни Янев.

По думите му най-вероятно има и рецензии към работата на служебния кабинет, само че би трябвало да се регистрира обстоятелството, че по време на тяхното ръководство са обновени пенсиите .



„ Служебното държавно управление показва един нов метод на работа – с бистрота и отчетност. Успя да покаже недъзите на съществуващите практики във връзка с изразходването на обществени средства. (…) Продължихме работата и по Националния проект за възобновяване и резистентност – с акцент да подобрим неговите параметри там, където е належащо “, посочи министър-председателят.

Очаквайте детайлности!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР