Служебният кабинет се е спрял на удължителен закон за бюджета

...
Служебният кабинет се е спрял на удължителен закон за бюджета
Коментари Харесай

Кабинетът пуска бюджет 2023, призова без партийно наддаване

Служебният кабинет се е спрял на удължителен закон за бюджета за 2023 година . " Време е за вразумяване... Служебното държавно управление не разполага с нужната парламентарна поддръжка, с цел да предлага свои и хрумвания и политики в полза на българските жители ", прикани министър председателят Гълъб Донев, който свика изключително съвещание в Министерски съвет за бюджет 23 и бюджета на НЗОК.

Някои партийни водачи желаят от нас това, което ни забраняваха преди 3 месеца. Ние имаме опасения от миналогодишния опит, че в мощно фрагментиран парламент, това може да се трансформира в предизборно наддаване, разясни той.

По думите му, " цената на такава безнаказаност ще е непостижима , а последствията дълготрайни във финансов, стопански и обществен проект ". Донев изрази вяра, че бюджетната процедура няма да се трансформира в дълга, парламентарна процедура.

" Стигнахме до шегата, с която започнахте работата си като служебно държавно управление - " Как Гълъб Донев прави бюджет перо по перо ", разяснява още министър председателят.
 В Тристранката няма единодушие за удължителен бюджет
В Тристранката няма единодушие за удължителен бюджет

Служебният кабинет показа причините си, само че част от обществените сътрудници не ги приеха
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР