Служебният кабинет прави неща, които не са му работа. Цел

...
Служебният кабинет прави неща, които не са му работа. Цел
Коментари Харесай

Даниел Митов: Подслушванията май ще се окажат фалшина новина

" Служебният кабинет прави неща, които не са му работа. Цел на служебните кабинети е да обезпечат последователност в администрацията, да обезпечат положителната работа на страната и да приготвят избори ", съобщи Даниел Митов - зам.-председател на ГЕРБ.

" Не разбирам промяната на шефовете на Национална агенция за приходите, на ДНСК, на Митниците. Чисто политически е ясно какво се случва. Връщат се фигури от времето на Орешарски... Служебният кабинет не би трябвало да се пробва да овладява страната, не може да прави такива радикални промени “, сподели още той.

Според Митов няма доказателства за подслушвания и те ще се окажат следващата подправена вест.

„ Няма по какъв начин да се заметат следи, както се твърди. Нека се направи инспекция. Няма по какъв начин да са подслушвани политици от опозицията, няма съд, който да позволи такова нещо. Процедурата е задоволително комплицирана и добре подредена, с цел да не се допусне сходно всеобщо подслушване. Очевидно задачата на служебния кабинет е да смени шефовете на служби, което не му е работа “.

„ Всички са в изолираност в Народното събрание. Ако единствено ГЕРБ беше в изолираност, другите можеше да сформират кабинет. Партиите ще би трябвало да стартират да дават поръчка, че след изборите ще има държавно управление. Демокрацията е диалог, а не викове. В предходната акция се сътвори среда, тъй че всички се изолираха и не успяхме да влезем в разговор. Държавата не може да стои дълго време без постоянен кабинет “, приключи Даниел Митов пред БНР.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР