Служебният кабинет полага усилия да се справи с наследството на

...
Служебният кабинет полага усилия да се справи с наследството на
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Ако танкерите не бяха имагинерни, нещата щяха да са добре


„ Служебният кабинет поставя старания да се оправи с наследството на държавното управление на Кирил Петков. Ако бяхме подсигурили газовите доставки за България, в случай че танкерите бяха същински, а не имагинерни, нещата щяха да се по-добре “.

Това съобщи ръководителят на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев.

Той уточни, че ГЕРБ няма да се причисли към митингите на Демократична България против договарянията с " Газпром ":

„ Няма по какъв начин да подкрепим едни лицемерни хора, които до през вчерашния ден са били в ръководството, имали са властовия капацитет, инструментариум и запас в ръцете си, с цел да противостоят. Не са го създали и излизат да стачкуват. Те стачкуват против себе си “.

Председателят на младежката организация на ГЕРБ добави, че финансовите благоприятни условия на страната са сега са лимитирани.

„ Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова не могат да приказват със самочувствие за бюджет. Знаем тяхната партия до какво е довеждала България. Корнелия Нинова споделяше, че няма да разреши повдигането на цените на олиото – виждаме какво става в магазините. Къде са дървата, които госпожа Нинова даде обещание – дърва няма, а тези, които ги има, са на двойни и тройни цени. Българска социалистическа партия да разяснява бюджет и непоклатимост – това е цинично и обидно “, изясни Георг Георгиев.



Коалиционните формули

„ Кампанията е в ход, а може би и не е серпантина. Управляващите не се държаха като държавници, а се държаха все едно ще има избори на следващия ден. Разчитам и се надявам, че хората виждат какво се случи и го усещат по себе си “.

Според Георгиев след изборите зависи от политиците дали ще има мъдрост за образуване на ръководство.

„ Онова, което ни чака, в случай че няма политическа предвидливост, ще трансформира процесите в необратимо неприятни. За да се оправим с това, би трябвало да извърши девиза на страната – „ Съединението прави силата “, безапелационен бе той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР