Служебният кабинет не бива да задължава България с милиарди за

...
Служебният кабинет не бива да задължава България с милиарди за
Коментари Харесай

Филип Попов: Абсурдно е служебният кабинет да решава за Ф-16

Служебният кабинет не трябва да задължава България с милиарди за Ф-16. Това е неуместно. Трябва да се попита президента или министъра на защитата за какво това се прави по време на длъжностен кабинет. Такова държавно управление не може да взема такива стратегически решения. Това съобщи Филип Попов от Българска социалистическа партия в „ Твоят ден” по NOVA NEWS.

По думите му България се намира в рецесия. " На фона на растящите цени на енергоресурсите, няма по какъв начин да сме съгласни да се харчат милиарди за нови самолети Ф-16 с обществени средства. Нямам разумно пояснение, за какво сегашната власт се заема с тази тематика. Основната им задача е да се провеждат изборите ", счита той.

Според него влизаме в тежки есен и зима. " Най-правилното социологическо проучване ще бъде след вота. Българска социалистическа партия е единствената, която резервира и увеличи доверието измежду гласоподавателите със своята държавническа позиция и обществената политика ", съобщи Попов. И добави, че служебните министри, идващи от Българска социалистическа партия, не съставляват партията и тя не носи отговорност за дейностите им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР