Служебният кабинет на президента не се справя. Той допуска все

...
Служебният кабинет на президента не се справя. Той допуска все
Коментари Харесай

Мартин Димитров : Служебният кабинет не се справя, България има нужда от редовно правителство


„ Служебният кабинет на президента не се оправя. Той позволява от ден на ден недостатъци. България има потребност от постоянно държавно управление “, съобщи депутатът от „ “ Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на в предаването „ Офанзива “ по Нова Нюз.

Личността на заслужава почитание, уточни той. В момента се синхронизират политики, от Демократична България ще слагат на масата на диалозите техните цели, сподели Димитров. Важно е да е ясно кой какво поддържа и кой какво не поддържа, сподели депутатът.

Връщането на хартиената бюлетина е голяма политическа неточност и ще има своята цена, бе безапелационен той.

Когато се дефинират общи цели те зависят от мандатоносителя, съобщи той. По мотив кабинет на втория мандат той сподели, че до в този момент не е имало диалози за личен състав. Когато приключат диалозите за политиките и цели – тогава ще бъде разискван и състава на кабинета, сподели той.

Различията с Българска социалистическа партия са съществени, сподели Димитров и дпоълни, че от Демократична България няма да правят отстъпка от целите, които са заложили, измежду които е позицията за Украйна.

От Демократична България са безапелационни, че няма да правят отстъпка от правосъдната промяна, тъй като това е значимо за бъдещето на България и за приемането в Шенген, каза той.

По мотив обществените политики Димитров сподели, че е значимо да се реализира таргетирано подкрепяне и че не може да се прави обществена политика за милиони хора, и да се разпиляват пари. По негови думи тази политика би трябвало да е тясно ориентирана към най-бедните. „ Този десен метод е доста по-адекватен “, уточни той.

„ Не би трябвало да има спекулации, няма да се стигне за затваряне на предприятия и компании в България “, сподели той във връзка изказванието, че „ Лукойл “ може да затвори. „ Продължава износът за Украйна, рестриктивните мерки важат единствено за съветския нефт. Ако компанията работи с неруски нефт няма ограничавания “, съобщи Димитров.

Димитров сподели, че казусът в кабинета „ Габровски “ е бил, че не са били поети безапелационни задължения за основните промени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР