Служебният кабинет играе игра, за да задържи русофилския електорат. От

...
Служебният кабинет играе игра, за да задържи русофилския електорат. От
Коментари Харесай

Стоян Михалев: От руската тръба газ не тече, а само корупция

Служебният кабинет играе игра, с цел да задържи русофилския електорат. От съветската тръба газ не тече, а единствено корупция. Това разяснява за " Твоят ден " Стоян Михалев от " Демократична България ".

Според него главен конкурент е ГЕРБ. " Искаме рационализация на страната и България на бъдещето. Практиките на ГЕРБ са несъвместими с нашия модел. Ние сме едно огромно европейско семейство, което се поддържа.

Ако не бяхме в Европейски Съюз в този момент, нямаше да имаме никакъв вид да се защитим енергийно или стопански. Организираната престъпност щеше да си върви по улиците умерено. Лидер на проведената престъпност беше министър председател поради европейските средства ", съобщи той.

По думите му саботажът на разпоредбите води до стопиране на евросредства. " Европейски Съюз ще отпуска средства против промени. " Основна тематика е депутинизацията на България. Когато започнах да задавам въпроси, бях предизвестен, че ще бъда измамен под отговорност по Закона за класифицираната информация. Шефовете на служби бяха защитавани от депутати от ГЕРБ ", разкри Михалев.
ТЕМА преди 11 минути 178 преди 27 минути 256 преди 52 минути 752
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР