Служебният икономически министър Даниела Везиева заяви пред БНТ, че не

...
Служебният икономически министър Даниела Везиева заяви пред БНТ, че не
Коментари Харесай

Даниела Везиева не е получавала предложение от „Продължаваме промяната“

Служебният стопански министър Даниела Везиева съобщи пред Българска национална телевизия, че не са правени оферти от страна на Продължаваме промяната тя да стане част от проектокабинета на Кирил Петков и Асен Василев. Ако въпреки всичко бъдат направени, тя ще го обмисли.

Около 300 заема за три месеца са отпуснати след промяната на управлението на ББР. Засилен е и контролът в ДКК. Към момента всички планувани ограничения са настоящи и няма съображение за терзание, че биха спрели в края на годината. Предвижда се ограниченията против ковид след Нова година да продължат, увери Везиева.
Политолози безапелационни: В името на мира, " Продължаваме промяната " ще номинира Стефан Янев за министър председател
В свое изявление служебният министър-председател Стефан Янев разяснява, че с него не е воден диалог за бъдещо присъединяване в проектокабинета...

Това, което служебният кабинет работи е за сюжет, в който да се дефинират политиките и ограниченията. Работа на Народно събрание и на партиите е да изпълнят рамката със съответните политики, надява се тя.

Везиев посочи, че законовите промени, които готви Министерство на стопанската система са за напълно изменена инструкция за онлайн търговията и нелоялната търговия и конкуренция. Според нея все още има неглижиране на глобите като размер, форма и административни процедури.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР