Служебният финансов министър Асен Василев е създател на компанията Everbread,

...
Служебният финансов министър Асен Василев е създател на компанията Everbread,
Коментари Харесай

Прехвалената фирма на сменилия ГЕРБ с Радев финансов министър фалирала отдавна! Тук си търсил работа след 2013-а

Служебният финансов министър Асен Василев е основател на компанията Everbread, която преди години завършва с банкрут и задължения от съвсем 9 млн. английски паунда! Това демонстрира обява от 2013 година, появила се няколко месеца откакто Асен Василев е назначен от Росен Плевнелиев за длъжностен министър на стопанската система в държавното управление на Марин Райков. Сайтът на банкрутиралата му компания през днешния ден е разгласен за обмен. Казано другояче - нищо не е такова, каквото наподобява и каквото се пробват да ни го показват. Днес Асен Василев е длъжностен финансов министър. Интересно е да се разкрие кой прави кастинга на тези хора, та с такава лекост прескачат от един на различен "благодетел " и това не изпълва ли понятието "задкулисие ", оповестява Zonanews.bg.

"Асен Васков Василев е приключил стопанска система в Харвард и е специализирал бизнес администрация и право в Harvard Business School и Harvard Law School. Съосновател е и президент на Everbread – една от петте компании в света за ценообразуване на самолетни билети. Everbread е отчасти финансирана от Националния Фонд за Научни разработки на Сингапур и от първия вложител в Skype ". Това се пробва да ни внуши формалната биография на служебния министър на финансите Асен Василев. Истината е, че бизнес интензивността на Асен Василев е завършила с цялостен провал, с банкрут и големи задължения. Мислете!

Изключителен скандал е да назначиш за министър на финансите лице, което по този начин е управлявало личната си компания, че тя е банкрутирала. Фалитът е главно въпрос на неправилни решения. И в случай че при личната компания последствията от този банкрут носиш ти и твоите съдружници, то при финансите на страната не е по този начин. Там последствията носим всички ние. Отговорността - там е разковничето. А тази отговорност за всичко, което към този момент се случва в страната ни е главно на един човек - Румен Радев.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР