Служебния кабинет сега имат за задача да източат ББР. В

...
Служебния кабинет сега имат за задача да източат ББР. В
Коментари Харесай

Борисов: Задачата на служебния кабинет е да източи ББР, това е демокрация по комунистически

Служебния кабинет в този момент имат за задача да източат ББР. В момента с това се занимават - необезпечени заеми, сякаш за новоразвиващи се компании, без никакви гаранции, а в АПИ взеха, че си " изчегъртаха " техните новоназначения. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Годеч.

Толкова не знаят какво са правили, са не запомнили, че са сменили АПИ. И през днешния ден махнаха зам.-министъра, само че тъй като не се знае кой го е назначил, какъв брой от торбичките е занесъл на Радев и тихомълком назначават - сменят. Министърката не запомнила, че сменила началника на АПИ - споделя, че тъй като били разплатили на другарски компании. Кои са тези другарски компании? Радев да каже и ние се интересуваме. Ми нали щеше да е транспарантно. Тя ги назначила, само че не ги познавала. Същото говореха и за " Тракия ", нито една забележка няма. Но забавлявайте се ", разяснява Борисов.

" Това е разбирането за народна власт по комунистически ", сподели Борисов. " Най-смешното е, че чегъртат техните хора - за 30 лева стартира чегъртане ", добави той.

Но не се плашете - " ние идваме ", разсмя се водачът на Бойко Борисов и сподели " тези за 4 месеца два пъти изкарват по 5.01%, ние имаме 20% и нещо, само че те идвали, къде идвате, доста сте идвали ".
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/607562706878542
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР