Служебните правителства не могат да служат като алтернатива – те

...
Служебните правителства не могат да служат като алтернатива – те
Коментари Харесай

Митов принизи служебното правителство: Някакви хора, които могат да избутат до изборите

Служебните държавни управления не могат да служат като опция – те се назначават най-вече да проведат избори. Очевидно президентът си пуска някакви мостове към евентуални свои сътрудници за президентските избори. Вкарва Българска социалистическа партия през задния вход във властта – те по различен метод не могат да осъществят тази си упоритост. Това съобщи новият зам.-председател на ГЕРБ и някогашен външен министър Даниел Митов.
На въпрос на Нова телевизия дали със състава на това служебно държавно управление Румен Радев не демонстрира, че освен ГЕРБ може да ръководи, както " внушава ", Митов отговори, че " това не са внушения ", то било явно – тъй като в границите на 45-тото Народно заседание единствено ГЕРБ показал състав за държавно управление. " Събрал някакви хора и решил, че това са хора, които могат – несъмнено могат да избутат до избори ", добави Митов. Според него, би трябвало да се разясняват единствено държавни управления, определени от Народно заседание.
 Дончев и Митов стават зам.-председатели на ГЕРБ, някогашният външен министър атакува Радев поради Русия Дончев и Митов стават зам.-председатели на ГЕРБ, някогашният външен министър атакува Радев поради Русия
Вицепремиерът в оставка Томислав Дончев и някогашният министър на външните работи  в кабинета „ Борисов 2 “ Даниел Митов са...
Попитан коя е тази олигархия, за която в този момент Борисов приказва, че била изправена против ГЕРБ и по какъв начин по този начин като управляваш от 2009 година изобщо има олигархия, отговорът на Митов беше, че водачът на ГЕРБ би трябвало да разясни и ще го направи в бъдеще.
Въпросът е не да управляваме непременно, а да стартираме последователно диалог с други партии да не са дава превес на един кръг хора над различен. Не знам толкоз доста това да се случвало до момента, бързо изясни Митов. Той отбрани Борисов, че опитвал да оказва помощ на безусловно всички – след абсурда в комисията " Манолова ", при който, си призна, че Борисов му помагал за бизнеса в Турция. Според Митов, това е равно на случая, при който той като външен министър звънял на Гърция, когато била блокирана границата от гръцки фермери, само че не разяснява дали при онази обстановка един транспортьор е потърпевш или цялостен стопански бранш.
Безумие, което провежда Мая Манолова, този вид " работническо-селски арбитражен съд " – по този начин Митов охарактеризира комисията " Манолова " и посочи, че имало доста предприемачи, говорещи от името на министър председатели, от Иван Костов насам. Когато правиш такива комисии, първо разглеждаш кои сигнали са съществени и кои не са, настоя зам.-председателят на ГЕРБ. " Да вадят " - по този начин Митов отвърна на въпрос дали ГЕРБ се притеснява, че ще има вълна от сигнали против ръководството на Борисов, с конкретизиране, че си има органи (прокуратурата е самостоятелен орган) за това. " Не бива да е по този начин ", съобщи зам.-председателят на ГЕРБ, откакто му беше напомнено, че в предишното прокуратурата се е обръщала политически в активността си. Затова трябвало да има цялостна промяна в правораздаването, а освен в един сегмент, настоя отново някогашният външен министър.
" Без Борисов Народното събрание се провали да сформира кабинет ", безапелационен беше Митов. Според него, откакто беше питан къде е ГЕРБ без Бойко Борисов, ГЕРБ не е Национална движение „Симеон Втори" и е систематична партия, споена партия – тази партия няма да се разпадне, помнете ми думата, това е общественост, която не може да се разпадне ей по този начин.
 Митов брани ГЕРБ - за корупцията и Илчовски, подлага на критика Слави Трифонов Митов брани ГЕРБ - за корупцията и Илчовски, подлага на критика Слави Трифонов
Какво значи корупция на ГЕРБ? От началото на Прехода имало ли е ръководство, което да не си е тръгвало с обвинявания за корупция? За мен т...
Митов отхвърли и, че бил " евроатлантическата брошка на ревера на ГЕРБ ". Той отново не пропусна да упрекне президента Румен Радев, че не споделил, че подписал декларацията на НАТО против нападателните дейности на Русия в Украйна, Черно море, Чехия и България. Защо президентството скри този акт и не осведоми българските жители, попита Митов. Той посочи, че Борисов " постоянно заставал почтено " и казвал на последователите и съперниците си какво прави. Когато му беше припомнено за " Турски поток ", Митов отвърна, че било добре да има " една тръба ", а от другата страна куп други тежести и употребява думите " отново ли ще върви да се лигави на Путин " по адрес на Радев, с въпрос - за какво не сподели обществено думата " Русия ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР