Служебните министри се държаха като мародери, обвини депутатът. Предлага орязване

...
Служебните министри се държаха като мародери, обвини депутатът. Предлага орязване
Коментари Харесай

Божанков: Радев правеше лицеви опори в клубовете на Алексей Петров


Служебните министри се държаха като мародери, упрекна депутатът. Предлага орязване правата на президента да назначава.

Президентът Румен Радев откри акцията за втория си мандат като правеше лицеви опори в клубовете по карате на убития Алексей Петров. Това подсети депутатът от " Продължаваме промяната " Явор Божанков пред Нова телевизия. Така Божанков отговори на настояването на Радев да се отговори на въпросите дали Алексей Петров е съставил обединението сред ПП-ДБ и ГЕРБ.

През 2021 година Радев в действителност откри акцията си като показва 50 лицеви опори на шампионата " Карате оупън " в София. Той бе проведен от федерацията по карате, чийто президент бе Алексей Петров.

" Президентът има два режима на работа. Когато има длъжностен кабинет е благополучен. Когато няма - страната ще банкрутира и всички ще умрем.

Радев има три тези, които стартира. Първата е, че някой протяга ръка на властта. Нека му напомним, че това в този момент е постоянен кабинет, а неговите служебни държавни управления назначаваха даже редови горски чиновници. Служебните кабинети на Радев се държаха като мародери ", разяснява още Явор Божанков. Той напомни газовия контракт с турската компания " Боташ " както и заприказва за далавери на служебни министри.
 Явор Божанков е народен представител от ПП-ДБ Явор Божанков е народен представител от ПП-ДБ 
" Да си спомним съветника му Копринков и по какъв начин едни хора като влязат в политиката небогати и на роднините им внезапно им потръгва. Докато седи на масата с съветския консул Георги Гергов, Радев да има едно мислено ", добави депутатът от ПП-ДБ.

" Втората му теза е, че всички са безробдиници. Безродник е човек, който заема постоянно съветската, а не българската и европейска позиция ", добави Божанков.

" На Радев отговор би трябвало да се даде институционален. Импийчмънт е опция, само че най-много националното заседание да преразгледа правата му да кадрува. А в случай че има съветска връзка Народно събрание би трябвало да преразгледа пълномощията ", добави депутатът.

Народните представители дължат опрощение за недомислените промени, които дават опция за конфискация на коли, сподели още Явор Божанков. Той упорства да се отсрочи действието на тези текстове.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР