Служебните коледни партита могат да бъдат приятни, ако всички се

...
Служебните коледни партита могат да бъдат приятни, ако всички се
Коментари Харесай

Нещата, които НЕ трябва да правите на коледното парти

Служебните коледни празненства могат да бъдат приятни, в случай че всички се държат уместно. Или пагубни, в случай че се провиснал прекомерно доста. Последното, за жалост, се случва прекомерно постоянно. За да не ви е позор от сътрудниците ви чак до идната Коледа, ви предлагаме да не вършиме тези 7 неща на празненството.
1. Не пропускайте празненството
Освен в случай че към този момент нямате други проекти, които по никакъв метод не можете да отложите или отмените, не пропускайте служебното коледно тържество. Може да не ви се върви, само че е значимо да засвидетелствате отдадеността си на компанията. Отсъствието ви ще бъде видяно и – по всяка възможност – разкритикувано от шефа ви.
2. Не се обличайте несвоевременно
Партито може да се организира в извънработно време, само че това не значи, че би трябвало да се облечете като за нощен клуб. Носете подобаващи за работа облекла. Той като мотивът е специфичен, може да се облечете една концепция по-необичайно, само че не прекалявайте. Не носете прекомерно къси или тесни облекла.
3. Не се напивайте
Може би най-важното предписание, което обаче мнозина подценяват. Поставете си предел, преди да отидете на купона, и се старайте да го спазвате. Друг вид е да си поръчате пиво, което не харесвате, и да го пиете постепенно до края на вечерта.
Останалите неща прочетете в Expert.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР