Служебната Комитова прави интервю със себе си и го разпространява

...
Служебната Комитова прави интервю със себе си и го разпространява
Коментари Харесай

Министърка сама се пита и си отговаря

Служебната Комитова прави изявление със себе си и го популяризира по медиите
Пътната сигурност се състои от хардуер и програмен продукт

Странно прессъобщение, което съдържа единствено, бе изпратено от пресцентъра на ведомството и оповестено на уеб страницата на Министерство на регионалното развитие. Текстът е на публична бланка на Министерство на регионалното развитие и се допуска, че авторството на изявлението е на чиновници на същия пресцентър, който сега се управлява от Ани Дамянова.

На 8 страници са въпросите и отговорите на арх. Комитова, надлежно със заглавие и акцент “Най-лошото и най-скъпото строителство е незавършеното” и “Хора, които са невъзпитани в живота, са невъзпитани и по пътя”.

Пиари и специалисти по медийна връзка се въздържаха от формален коментар, само че изрекоха безапелационното мнение, че “става дума за нов род в сектора, при който се прави нещо като автоинтервю”. На въпроса “Според Вас дали би трябвало да бъдат подхванати ограничения във връзка с пътната сигурност?”, министър Комитова дава отговор: “Това е доста комплициран и дълъг диалог, който се води от години в нашето общество.

Пътната сигурност се състои от два детайла - хардуер и софтуер”. На финала районната министърка е запитана от кое място идва семейството є. Следва отговор: “Фамилията Комитова е от моя брачен партньор. Тя идва от дядото на моя свекър, който е бил прочут като Тодор Комитата и е бил ординарец на ген. Столетов. Участвал е в борбата при Шипка. Бил е опълченец. Носил е вода на ген. Столетов, тъй като е бил на 16 години и не е можел да носи пушка”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР