Лос блъска с глава и тъпче жена, която разхождаше кучето си в Колорадо

...
Службите за защита на дивата природа в Колорадо разследват след
Коментари Харесай

Службите за защита на дивата природа в Колорадо разследват след като лос нападна и рани жена и кучето й в сряда.

Кравешки лос се нахвърли върху жената, докато тя разхождаше кучето си по пътеката Саут Сейнт Врейн северно от град Уорд, който се намира извън Боулдър, се казва в съобщение за пресата от отдела за паркове и дива природа на Колорадо. Лосът блъсна жената с глава и я настъпи няколко пъти.

Жената, чието име не се съобщава, отиде до къщата на съсед и се свърза с местните власти, преди да бъде откарана в близката болница, казаха служители. Властите не разкриха информация за степента на нараняванията й. Жената каза, че кучето, което е получило леки наранявания при нападението, е било вързано на каишка, когато е станало нападението.

каза по това време, че туристите „успели да свалят лоса и се опитали да избягат, но лосът продължил да ги преследва надолу по пътеката.“

През юни Колорадо мъжът също беше съборен и стъпкан от кравешки лос, който го „стъпи няколко пъти“, докато заобикаляше завой покрай Coal Creek Canyon, докато разхождаше две кучета без каишка. Служители на дивата природа казаха, че кравешкият лос е бил с телето си, когато е нападнал мъжа, който е получил наранявания, които не се считат за застрашаващи живота. Кучетата не са пострадали.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР