Службите в България са пробити. Това е и главната причина

...
Службите в България са пробити. Това е и главната причина
Коментари Харесай

Ананиев: Президентският премиер бетонира шефа на ДАНС, който пази човека със записа

Службите в България са пробити. Това е и основната причина страната да не може да влезе в Шенген.

Това мнение изрази депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев и обрисува визията си със следната обстановка: „ Преди няколко седмици шефът на ДАНС беше препоръчан за още 5 години от Гълъб Донев. Служебен министър председател, назначен от Румен Радев, бетонира шефа на ДАНС, който се е обадил на индивида, който пусна записа против нас. “

Ананиев съобщи още, че с вчерашните си думи президентът Румен Радев е оказал помощ договарянията сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за сформиране на постоянно държавно управление да бъдат размразени.

Държавният глава връчи нощес втория изследователски мандат на претендента за министър председател на ПП-ДБ акад. Николай Денков, само че му предложи да не го оползотворява.

„ Румен Радев през вчерашния ден като че ли размрази договарянията. Ще се изненадам, в случай че ГЕРБ остави ръководството в негови ръце. Президентът би трябвало да работи за основаване на държавно управление. Сякаш на него му се услади изпълнителната власт, което ни поставя в един формат на скрита президентска република. Румен Радев не би трябвало да дава препоръки за нереализиране на мандата. В момента топката е в ГЕРБ. Ние имаме формула, която сме измислили. Трябва да чуем Бойко Борисов и Мария Габриел по отношение на това, което се случи в президентството. Нормална страна минава през постоянно държавно управление “, съобщи Ананиев.

Етикети: Настимир Ананиевполитическа кризаРумен Радев
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР