Службите ни не са ефективни, има пробиви в тях и

...
Службите ни не са ефективни, има пробиви в тях и
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Има голяма търпимост в българските служби по отношение на руската агентура в България

Службите ни не са ефикасни, има пробиви в тях и има огромна толерантност в българските специфични служби във връзка с съветската агентура в България, съобщи пред NOVA съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов.
 
Атанасов уточни още, че разполага със лист с имена на магистратите с клубни карти от " Клуб SS ", свързван с Мартин Божанов-Нотариуса.   " Това, което получих по пощата не е напълно лист, а доста забавен материал по тази причина по какъв метод Нотариуса е работил в правосъдната система и е уреждал каузи. Всичко това може да бъде разказано с една дума – корупция ", съобщи съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ.
 
" Основно в листата има прокурори от районна и градска прокуратура в София. Мисля, че има двама или трима съдии и така нататък Има и от Върховната касационна прокуратура ", посочи Атанасов.
 
Информацията ще бъде предоставена на краткотрайната анкетна комисия за определяне на всички обстоятелства и условия към групата на Мартин Божанов - Нотариуса. По стила, по който е написан документът, наподобява като написан и работен от хора, работили в специфичните служби, акцентира той. Според него, в случай че краткотрайната комисия получи поддръжка и подпомагане от прокуратурата може да свърши доста работа.
 
Трябва да се отнесем съществено към това, което се случва в страната и да намерим метод да преодолеем всички несъгласия. Защото договарянията в медиите започнаха преди тези в реалност. Трябва да се седне на маса за договаряния, всеки да съобщи своите искания. Включително и по тематиката за външно министерство. Смятам, че има, и то не един, вид и ГЕРБ и ПП-ДБ да имат канал към външния свят,  заяви съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР