Службите ни не са добре финансирани. Балансът във финансирането на

...
Службите ни не са добре финансирани. Балансът във финансирането на
Коментари Харесай

Николай Радулов: Службите ни не са добре финансирани

" Службите ни не са добре финансирани. Балансът във финансирането на службите е нарушен. " Това съобщи депутатът от Политическа партия " ИТН " Николай Радулов в ефира на " Българска национална телевизия ".

" Видя се, че когато разузнаването не е добре финансирано, резултатите са явни - ръководството не може да взима съответните решения ", разяснява Радулов.

Той показа, че борби в обединението няма, а има триене, което е " обикновено за разнообразни партии, събрани на едно място ".

" В рамките на тази коалиция нямаме желание да арестуваме никой, който не е направил закононарушение. Изчегъртването е метафора ", сподели депутатът от Има Такъв Народ.

Според него в специфичните служби " има останки от хората, които по една или друга причина са били свързани с някогашния Съветски съюз ".

" От началото на демократизирането на обществото имаше съревнование сред партиите, които идваха на власт, да слагат колкото се може свои хора в ръководството на службите. С всяка последваща смяна на властта управническата система беше обезкървена и в този момент имаме некомпетентни хора на доста значими места, от които зависи вътрешната и външната сигурност на България ", съобщи Радулов.

По думите на Радулов по-решителните ограничения на Европейски Съюз, на НАТО, на Съединени американски щати, които желае Зеленски, е предпочитание да се разпали международна война, а това е доста рисково.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР