Службите не се използват за саморазправа с политически противници. Виждате,

...
Службите не се използват за саморазправа с политически противници. Виждате,
Коментари Харесай

Маноил Манев, ГЕРБ: Службите се използват от политици за създаване на недоверие и интриги

 Службите не се употребяват за разпра с политически съперници. Виждате, че службите се употребяват от политици за основаване на съмнение и интриги, напрежение, за печелене на ефирно време, само че сигурно службите през последните 20 -30 години бяха построени и законови и всевъзможни други контролни системи, които да не разрешават службите да бъдат употребявани в подобен порядък. Това съобщи в предаването " Денят стартира " на Българска национална телевизия Маноил Манев от ГЕРБ.

Според него на някои политици като им свършат концепциите най-лесно е да хвърлят една бомба: Нас ни подслушват. Обяснявахме дълго време, че това не може да се случва в България.

" Службите подслушват само и единствено със законово откритите правила ", безапелационен бе той и изясни законовата процедура, че с цел да стартира да се прави срс-то би трябвало да има позволение от съдията, преди този момент службите не могат да подслушват.

" Службите на България задържаха живи шпиони. Службите, задържайки шпиони - това е тяхната работа и това се случва въз основата на събираната информация и законовите ограничения ", сподели Манев и още:

" Докато политици изясняват по какъв начин службите не работят без да извадят нито едно доказателство, няма по какъв начин хората да се усещат по-спокойни или да имат вяра в работата ". Според него когато политици целеустремено разрушават държавността в нейните структури и доверието, няма по какъв начин да се има вяра, че дадената работа работи.

" Ние работим за изборите, подготвени сме. Дай Боже тия избори да минат добре, тъй като с това, което се случва сега, да се занимава държавното управление с всевъзможни други персонални назначения и уволнения, а не с правенето на избори, обезпечаване на машини, защитата на машини в чужбина. Да се оправим, с цел да имаме в действителност почтени и сполучливи избори. ", акцентира Манев във връзка идния избор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР