Службата за отчетност на правителството на Съединените щати проучва случая...

...
Службата за отчетност на правителството на Съединените щати проучва случая...
Коментари Харесай

The Daily Reckoning: САЩ ще добавят още 19 трилиона дълг през идното десетилетие заради измами на федерално ниво

Службата за отчетност на държавното управление на Съединените щати изследва случая...
GAO (Службата за отчетност) е подготвена да посочи размера на парите на данъкоплатците, изгубени от измами на федерално равнище:
" Измерването и оценката на степента на машинация е част от по-широките старания за възстановяване на дейностите на организациите за стратегическо ръководство на риска от машинация.
По-широката работа включва слагане на тези ограничения и оценки в подтекст, тъй че федералното държавно управление да може дейно да употребява измерването и оценката на измамите, с цел да усъвършенства способността си да предотвратява, открива и реагира на измами.
Все още сме във фаза на изследване и планиране, тъй че към момента нямаме финализирана времева рамка. Въпреки това се стремим да приключим работата преди края на годината. "

Просто по този начин. И ние се стремим да приключим нашата работа, с цел да спрем да пием алкохол, да губим 50 паунда лой и да бъдем положителни към нашите ближни - всичко това преди края на годината.

Рискуваме нашата работа да се окаже също толкоз сполучлива, колкото работата на GAO.

Резултатите досега са надълбоко разочароващи... макар че на драго сърце си подсещаме, че годината е млада.

Въпреки това пожелаваме на GAO максимален шанс.

Разчистете бардака “

Между другото: Службата за ръководство и бюджет удостовери 4,5 милиарда $ лъжливи разноски през фискалната 2021 година.

Истинската сума? Можем единствено да спекулираме. И въпреки всичко залагаме, че същинската цифра доста го надвишава.

Кампанията на GAO за битка с измамите ни припомня за починалия либертарианец Франк Чодоров.

Те са на път да „ разчистят бардака “, като в същото време „ запазят бизнеса недокоснат “… съгласно непоправимата характерност на господин Чодоров.

И въпреки всичко, до момента в който Службата за отчетност на държавното управление на Съединените щати ни предизвестява за корист с пари на данъкоплатците... Бюджетната работа на Конгреса ни предизвестява за още по-голяма машинация... машинация с в действителност колосални пропорции.

Истинската машинация против американския народ

New York Times дава детайлности за по-голямата машинация:

" Съединените щати са на път да прибавят близо 19 трилиона $ към националния си дълг през идващото десетилетие, с 3 трилиона $ повече от предходните прогнози, резултат от възходящите разноски за лихвени заплащания, опазване на здравето на ветераните, пенсионни компенсации и военни разноски, сподели Службата за бюджет към Конгреса в сряда ".

Още 19 трилиона $! Добавени към днешните 31,5 трилиона $!

Така можем да чакаме космически $50,5 трилиона народен дълг до 2033 година... в случай че кристалното взиране на CBO има нещо в него.

Ние го признаваме незабавно: Службата за бюджет към Конгреса би трябвало да претегля непознаваеми и незначими променливи след непознаваеми и незначими променливи.

Рискуваме, че тази група не може да даде тъкмо четене след един месец - на цената на душата си - още по-малко след едно десетилетие.

И всяко съмнение, което поддържа, може да бъде обречено на адската кутия.

Може би същинската цифра ще бъде по-ниска. Това е изцяло допустимо.

Ами в случай че е още по-високо?

И въпреки всичко би трябвало да приемем мрачната опция Службата да дава правилно четене - или че същинската цифра ще надвиши догатките на Службата от 50,5 трилиона $.

Трябва също да издадем доста строга подготовка...

Дълг от 50,5 трилиона $, взет самичък по себе си, е доста хубав. И въпреки всичко не може да се преглежда независимо. Трябва да се впише в... подтекст.

Да предположим двама мъже. Всеки има дълг от $50,500. Тоест номиналният дълг, който те поемат, е еднакъв.

Сега помислете: Един от тези мъже получава годишен приход от 1 милион $. Той е флъш... и може много елементарно да контракти дълга си от $50, 500. Това не съставлява огромна тежест за него.

Междувременно другият печели 75 000 $ годишно. Човек без задължения може да се оправи като цяло добре със своите $75 000.

Но какво ще стане, в случай че неговите $75 000 би трябвало да устоят дългово задължение от $50 500? Неговият дълг образува неосъществим воденичен камък на врата му. Това е отвратително и скоро ще го залее и потопи.

Този човек е в доста зле.

Могат ли Съединени американски щати да покрият дълга си?

Могат ли Съединените щати от 2033 година да държат на плещите си федерален дълг от 50,5 трилиона $?

Ние сме пронизани и пронизани от подозрение. По въпроса за това…

Могат ли Съединените щати от 2023 година да държат на плещите си федерален дълг от $31,5 трилиона?

Отново не сме уверени, че може. Обяснява Джим Рикардс:

" Държавите не се разграничават от хората, най-малко до тази степен. В момента дългът е 31 трилиона $, само че Брутният вътрешен продукт е към 25 трилиона $. Можете да го изразите като %. Така че, в случай че вземете размера на дълга, разделите го на Брутният вътрешен продукт, какво е това число?

В момента този брой е към 124%. С други думи, когато разделите 31 на 25, цифрата, което получавате, е към 24. 124%, което е настоящото съответствие дълг към Брутният вътрешен продукт на Съединени американски щати. "

И по този начин, Джим?

" Има доста стопански проучвания, които демонстрират, че съотношението дълг към Брутният вътрешен продукт от 90% съставлява рисковата зона. Това е алената линия. Когато доближи 90%, нещо се случва и това нещо е, че към този момент не получавате $ напредък за $ дълг.

Когато надхвърлите 90%, по този начин нареченият паричен мултипликатор става негативен, което значи, че даден $ на заем към този момент не генерира напредък. Това просто прибавя повече задължения. И колкото по-високо отидете над 90%, толкоз по-малко напредък генерира. Със 124% Съединени американски щати са надалеч над този предел. "

Сега не можете да вземете назаем своя метод да излезете от дългова рецесия. Колкото повече заемате, толкоз по-зле става. Просто си копаете по-дълбока дупка. Вие сте в смъртоносна серпантина, която се насочва към несъблюдение.

Разбира се, Съединени американски щати е малко евентуално да изпаднат в несъблюдение, тъй като можем просто да печатаме парите. Но това в действителност е просто друга форма на несъблюдение, която в последна сметка унищожава валутата. Единственият действителен излаз е понижаване на разноските и прекъсване на заемите.

Забелязахме скорошна публикация, задаваща необикновено и неразгадаемо доверчив въпрос:

„ Ще бъдат ли следени федералните разноски? “

Ние мигновено паднахме от стола си, изумени и сгърчени от смях.

Също по този начин попитайте дали горепосоченият обществен дом може да бъде подложен под надзор.

Същото остаряло

Ако вярвате, че успехите на републиканците на изборите през 2024 година ще „ изчистят бардака “… и ще съкратят бюджета… направете друго съмнение.

От преди малко посочената публикация, създател някой си Джейсън Соренс:

" Камарата на републиканците евентуално ще промени ненапълно разноските от целите на демократите към републиканците, само че в случай че демократите или републиканците поемат цялостен надзор над окръг Колумбия след изборите през 2024 година, те по-вероятно ще усилят разноските по целите си, без да редуцират това, което към този момент е „ изпечено “ към федералния бюджет... разграниченото държавно управление може единствено да забави растежа, само че не и да го обърне. "

Страхуваме се, че този Соренс е прав. Историческата хроника е с него, обхващайки десетилетия и десетилетия.

В това можете да бъдете изцяло сигурни: Конгресът е общественият дом, който в никакъв случай няма да затвори...

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР