Службата по геодезия, картография и кадастър във Враца обяви свободно

...
Службата по геодезия, картография и кадастър във Враца обяви свободно
Коментари Харесай

Търсят началник на кадастъра във Враца

Службата по геодезия, картография и кадастър във Враца разгласи свободно работно място за шеф на отдел, научи BulNews.bg. Мераклиите за поста би трябвало да знаят, че задачата им ще бъде да подкрепят изпълнителния шеф на организацията при реализиране на активността по основаването на кадастъра. В дилемите му ще е да провежда активността на службата, да управлява чиновниците и редица други действия.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е „ бакалавър “ с най-малък професионален опит от 4 години и III младши сан. Кандидатите би трябвало да имат управническа подготвеност за обмисляне, образуване, съгласуване и надзор на активността на звеното и да могат да работят в екип.
Минималният размер на главната заплата за длъжността е 510 лв., като възнаграждението се дефинира според от професионалния опит на спечелилия претендент.
Конкурсът ще се организира на два стадия – решение на тест и изявление. Документите за присъединяване в състезанието се подават в деловодството на АГКК - София, ул. Мусала № 1 или в СГКК Враца - Враца, бул. „ Христо Ботев “ № 46, ет 2/3, персонално или посредством прокурист. Крайният период за кандидатстване е 16 февруари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР