Службата на гръцкия министър-председател е почти готова да обяви интегрирания

...
Службата на гръцкия министър-председател е почти готова да обяви интегрирания
Коментари Харесай

Гърция мисли как да върне туризма в релси

Службата на гръцкия министър-председател е съвсем подготвена да разгласи интегрирания проект за възобновление на туризма, създаден със съдействието на туристическата асоциация и на способените ведомства в страната, заяви " Катимерини ", съобщи БГНЕС.
В петък, 1 май, гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис организира следващата видеоконференция по въпроса, в която участваха министрите на туризма Харис Теохарис, държавният министър Йоргос Герапетритис и Сотирис Циодрас - представител на здравното министерство по въпросите на COVID-19.
Планът е построен върху четири стълба. Първият се отнася до здравните условия и разпоредбите за работа в бранша по повод както на хотелите, по този начин и на пазарите, които ще бъдат налични за посетителите, в случай че се реши, че е безвредно. Вторият дирек е обвързван с подкрепяне на заетостта, третият се отнася до икономическите ограничения в поддръжка на гладко рестартиране на туризма, а четвъртият обгръща обезщетителните дейности: Има се поради целият набор от дейности, които ще компенсират оптимално загубите на туристическите компании вследствие на решението на държавното управление да замрази туристическата активност поради пандемията.
От своя страна, Гръцката конфедерация по туризъм (SETE) е определила четири целта в показания на страната проект, в сходство с условията на здравните управляващи. В него се слага акцент върху субсидирането на заетостта, яснотата и сигурността на здравните разпореждания (стига да са действащи), намаляването на Данък добавена стойност и цялостен отвод от тазгодишния ДОД.
Друг проблем, който към момента не е позволен, е обвързван с двустранните съглашения. Въпреки че всички участващи страни приказват за нуждата от обединен набор от правила във връзка с интернационалните пътувания и работата на бизнеса, в действителност от ден на ден хора се тормозят за това по какъв начин може да се реализира единодушие по тези въпроси, с цел да не се изгуби цялата година и 2021 година да не бъде подкопана. Сложността на казуса, паралелно с различията във всяка страна сред здравните и политическите управляващи, допускат общата позиция да бъде завършена преди есента. Поради тази причина от ден на ден се чуват гласове по отношение на нуждата от постигането на двустранни съглашения, определящи разпоредбите за приемане на жители на други страни.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 3 май "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР