Служба КОС към МВР отне законния пистолет на Любена Павлова

...
Служба КОС към МВР отне законния пистолет на Любена Павлова
Коментари Харесай

Отнеха пистолета на бременната Любена Павлова

Служба Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) към Министерство на вътрешните работи лиши законния револвер на Любена Павлова - екс брачната половинка на скандалния следовател Петьо Петров, прочут като Пепи Еврото, преди към три месеца.

 

Наскоро името на Любена се появи още веднъж в медиите, откакто в обществените мрежи бяха оповестени фотоси, на които униформени служители на реда товарят мебели в багажника на джипа й в подземния паркинг на ИКЕА.

 

Фотосите провокираха голям интерес във Facebook се наложи Министерство на вътрешните работи да излезе с публична позиция по случая, която по-късно беше изтрита от уеб страницата на министерството. В позицията си Министерство на вътрешните работи изясни, че някогашната брачна половинка на Пепи Еврото е " лице, под непрекъснато защита " и че служителите на реда, виновни за отбраната й, помогнали да натовари покупките, защото подземният гараж на комерсиалния център е избран като " високорисково " място.

 

Преди месец Любена Павлова се намеси във войната сред Сарафов и Гешев с изявление пред „ Антикорупционния Фонд “, в което разгласи, че някогашният й мъж Пепи Еврото е плащал ежемесечни заплати на висши магистрати и членове на Висшия правосъден съвет и че Борислав Сарафов е бил чест посетител в ресторант „ Осемте джуджета “. Павлова описа, че откакто се е развела с Пепи Еврото преди година и половина, той й лишил детето и от този момент тя не го е виждала. Петров избяга от България наскоро, дружно с 6-годишното дете, което има от брака си с Любена.

 

Бившата половинка на Еврото е бременна в 4-ти месец от различен мъж, чиято идентичност към този момент тя не е оповестила публично. Запознати настояват, че Любена Павлова е охранявана непрекъснато от служители на реда от месец април насам, защото се е почувствала застрашена за живота си след закани, пристигнали от досегашния й брачен партньор Петьо Петров. Твърди се, че точно Еврото е издействал отнемането на огнестрелното оръжие на Любена.

 

Покрай аферата Осемте Джуджета “, избухнала преди 3 години, стана известно, че Любена

Павлова постоянно е размахвала револвер, който е носила закачен на кръста си.

Според Илия Златанов, притежател на асансьорния цех „ Изамет “, Любена Павлова имала държание на мутра и персонално му демонстрирала по какъв начин добре борави с огнестрелното оръжие, зареждайки патрони в цевта преди него в опит да го принуди да трансферира собствеността на асансьорния цех на посочено от Пепи Еврото лице.

 

Според близки до Любена Павлова, тя безусловно всяка нощ получавала анонимни закани от непознати телефонни номера. Заради опасения, че може да й се случи нещо непоправимо, от Министерство на вътрешните работи поели защитата на Любена още напролет. Тя е охранявана от четирима служители на реда, които се въртят на смени.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: Любена Павлова Пепи Еврото Петьо Петров КОС Петър Петров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР