Слуховете за новата любов на Дани Петканов се оказаха силно

...
Слуховете за новата любов на Дани Петканов се оказаха силно
Коментари Харесай

Уникум: Дани Петканов си измисли гадже, само и само Богданска да не му се натресе отново!

Слуховете за новата обич на Дани Петканов се оказаха мощно пресилени. От няколко дни се говореше, че Лудия кореспондент си има ново гадже и нещата посред им ставали даже съществени. В това май повярва и някогашната му Алекс Богданска, само че се оказа, че точно тази цел е гонил Петканов.

Близки до него разкриха, че това е опашата неистина от негова страна, измислена с единствената цел да държи Александра надалеч от него. Даниел се страхувал, че сега, когато двамата са в положителни връзки поради детето, тя може да си направи неправилни заключения и да реши, че има късмет да се съберат.

" Даниел е зевзек, с лек темперамент е и бързо му минава, даже когато е ядосан. С Александра той взе решението да се разведат, тъй че няма за какво да й търси недостатъци, държи се другарски с нея, смеят се, приказват си обикновено. В един миг обаче му се стори, че тя стартира да приема това по друг метод. Не му се желае да я залъгва и по тази причина си измисля любови ", разкриват източниците.

И прибавят, че Петканов не желал и да си намерения за наново - трето подред събиране с Богданска, с която осъзнал, че са радикално разнообразни като хора. " Той желае естествен живот, а тя все драпа да е под прожекторите, да натрупа лайкове и почитатели. Ами не става ", разясняват те.

Само преди дни самата Алекс призна в ефир, че Даниел е огромната й обич в живота, различен не била обичала по този начин.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР