Слуховете около юбилейния модел на Apple iPhone 8 стават все

...
Слуховете около юбилейния модел на Apple iPhone 8 стават все
Коментари Харесай

Изтекоха нови слухове за iPhone 8. Какво да очакваме от смартфона на Apple?

Слуховете към юбилейния модел на Apple iPhone 8 стават от ден на ден.

Според последните, излезли през вчерашния ден, американският софтуерен колос готви напълно нов дизайн за смарт телефона с доста тънка или даже невидима рамка от страната на екрана, сходно на новите дизайни на други производители, като Samsung.

През уикенда редица софтуерни разработчици оповестиха, че са изтеглили програмен код за продуктът HomePod на Apple, който се чака да бъде показан по-късно тази година.

I can confirm reports that HomePod’s firmware reveals the existence of upcoming iPhone’s infra-red face unlock in BiometricKit and elsewhere pic.twitter.com/yLsgCx7OTZ
— Steve T-S (@stroughtonsmith) July 31, 2017

По думите на един от тях в него е имало информация и за нова функционалност, която би трябвало да пристигна с iPhone 8 - за отключване на устройството посредством инфраред камера за различаване на лицето, написа ReCode.

Според различен, разкрил скица на възможния дизайн на смарт телефона, той ще има съвсем невидима линия от корпуса от страната на екрана, наречена " bezel ". Тя удостоверява упованието и за друга смяна - неналичието на хоум бутон.

Me too. New bezel-less form factor as well pic.twitter.com/Y0RrSOk2OO
— Guilherme Rambo (@_inside) July 31, 2017
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР