Слуховете около съдбата на руския министър на отбраната Сергей Шойгу

...
Слуховете около съдбата на руския министър на отбраната Сергей Шойгу
Коментари Харесай

Руският министър на отбраната се укрива в ядрен бункер?

Слуховете към ориста на съветския министър на защитата Сергей Шойгу не престават да вълнуват интернационалната общественост. С едно-единствено изключение, военният министър не се е появявал в общественото пространство от март.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4423
Наложи се даже външният министър Сергей Лавров да изяснява, че към отсътвието на Шойгу " няма нищо извънредно ".

Към днешна дата слуховете по адрес на Шойгу са най-малко няколко, единият от които е, че се укрива в нуклеарен бункер. Миналата седмица пък излезе информация, че е получил масиран инфаркт. Според други Шойгу е бил отхвърлен от близкото обграждане на Путин, осведоми 20minutos.

През вчерашния ден дъщерята на Шойгу – Ксения, разгласява обръщение, в което написа, че татко ѝ към този момент 31 години е в работа на Руската федерация.

Моята горделивост, моята пътеводна светлина, моят татко. Горда съм да бъда твоя щерка, написа 31-годишната жена, която се прехранва като обществен служащ.

По информация на " Дейли Мейл " Шойгу е взел участие на няколко държавни срещи, които обаче не са били обвързани с войната в Украйна, като " в нито един миг не е приказвал ".

Съществува и тезата, че Шойгу е изгубил близкия си допир с президента Путин поради незадоволителните резултати на Русия в спора с Украйна. Смята се, че мястото му към този момент е заето или от ген. Валери Герасимов, или от ген. Александър Дворников, носещ прозвището " Касапинът от Сирия ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР