Слуховете, които свързват суперзвездата на Пари Сен Жермен - Килиан

...
Слуховете, които свързват суперзвездата на Пари Сен Жермен - Килиан
Коментари Харесай

Реал Мадрид спрял всякакви контакти с ПСЖ, няма преговори и за Мбапе

Слуховете, които свързват суперзвездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, с испанския и европейски първенец Реал Мадрид, още веднъж започнаха да обикалят из медиите, макар знанието по какъв начин нещата се развиха предишното лято. Смяташе се, че французинът е пред контракт с „ Лос Бланкос “, само че вместо това нападателят промени решението си в последната минута и реши да възобнови договора си с ПСЖ.

Но международният първенец от Мондиала в Русия през 2018-а година не се усеща доста благополучен в Париж, като от известно време се носят клюки за отчаяние у нападателя. Освен това договорът на Мбапе изтича след края на идващия сезон, което в допълнение ускорява информациите за негов трансфер на „ Сантиаго Бернабеу “.

Сега обаче Marca твърди, че от Реал Мадрид са прекъснали всевъзможни контакти с ПСЖ и не се водят никакви договаряния за Мбапе. Настоящият контракт на 24-годишния футболист с парижани изтича през лятото на 2024-а година, макар че има алтернатива за удължаването му с още спомагателни 12 месеца. Това обаче може да стане единствено с експлицитното единодушие на играча.

Съобщава се, че от своя страна ПСЖ са поискали от Мбапе да вземе решение за бъдещето си и да осведоми клуба до месец май, с цел да могат да възнамеряват какво да вършат с него. Изданието прибавя, че управлението на Реал ясно дават да се разбере, че в никакъв случай няма да договарят с френския първенец при сегашните условия.

Още повече, че в случай че спортният шеф - Луис Кампос, резервира поста си, това евентуално ще значи, че френският национал също ще остане на „ Парк де Пренс “, като се има поради, че португалецът е човек, на който Мбапе се доверява изцяло в задачата да построи тим, който да завоюва Шампионската лига.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР