Слуховете, че Реал Мадрид иска да се сдобие с услугите

...
Слуховете, че Реал Мадрид иска да се сдобие с услугите
Коментари Харесай

Cadena Ser: Реал готов да размени най-голямата си звезда за Неймар

Слуховете, че Реал Мадрид желае да се снабди с услугите на Неймар стават все по-настойчиви, а нов подобен обиколи Испания. Според програмата El Larguero на Cadena Ser президентът на Кралския клуб Флорентино Перес е подготвен да стори всичко, с цел да получи бразилеца в състава си, включително и да включи огромната звезда на отбора Кристиано Роналдо като „ разменна монета “.

Идеята на испанския гранд била договорката да бъде финализирана през лятото на 2018 година. Източници на цитираната медия споделя, че от „ белия балет “ мислели да изчакат края на идния Мондиал и да работят.

Неймар ядосал Меси с признание за Реал Мадрид

Освен това от El Larguero припомнят и думите на боса на настоящия европейски клубен първенец, че „ Неймар има повече шансове да завоюва „ Златната топка “, в случай че играе в Реал Мадрид “.

Припомняме, че Неймар мина в ПСЖ през лятото от Барселона за рекордните 222 милиона евро. Откакто заигра на „ Парк де Пренс “ нападателят означи 11 гола в 14 мача от Лига 1.

На собствен ред, Кристиано Роналдо надалеч не изживява най-силния си интервал при „ белите “. От началото на акцията в Испания португалецът има 4 гола в 14 дуела.

El Chiringuito: Неймар към този момент има уговорена къща в Мадрид

Реал заплати скъпо за пропуските си против Виляреал
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР