Слуховете, че отношенията между 44-годишния актьор и 33-годишната моделка не

...
Слуховете, че отношенията между 44-годишния актьор и 33-годишната моделка не
Коментари Харесай

Обрат:Ирина Шейк и Брадли Купър са на косъм от раздяла

Слуховете, че връзките сред 44-годишния артист и 33-годишната моделка не са толкоз гладки се появиха още през предходната година, когато Брадли Купър показа своя взаимен с Лейди Гага филм "Роди се звезда ". Съмнителното държание на звездите провокира доста въпроси, изключително представянето на песента Shallow на премиите "Оскар ", написа "Дейли Мейл ".



Но Гага и самият Купър изрично отричаха връзка, като напомняха в интервютата, че буйната обич, която почитателите виждат сред актьорите, е единствено в границите на кино лентата. Изглеждаше, че е време да се успокоят нещата, само че източник, непосредствен до Купър и Шейк, споделя, че връзките им висят на тънка нишка.


Брадли Купър и Лейди Гага

И изненадващо, само че казусът не е обвързван с Lady Gaga. Източникът изяснява, че артистът и моделката са просто прекомерно разнообразни. Купър не желае да се забавлява и се интересува от духовността, а Шейк жадува да посещава празненства. Наскоро тя бе видяна в Ибиса - сама, без Купър.



"Всичко не е толкоз добре, колкото бихме желали. И двамата са нещастни. Опитват се да поддържат връзките поради двугодишната си щерка, само че не изключително сполучливо ", споделя източникът непосредствен до двойката.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР