Слуховете, че Макларън ще се завърнат с пълна състезателна програма

...
Слуховете, че Макларън ще се завърнат с пълна състезателна програма
Коментари Харесай

Макларън не потвърдиха, но и не отрекоха слуховете за Индикар

Слуховете, че Макларън ще се завърнат с цялостна спортна стратегия в Индикар набират скорост, откакто публични лица от тима участваха на миналия кръг от автомобилните серии Инди 500. Пилотите на Макларън в Индикар завоюваха три победи в Инди 500 и общо 28 във всички кръгове на Индикар за 10-те си години там преди 1979-а. Последната им демонстрация бе частична с тима на Андрети и двукратния международен първенец във Формула 1 Фернандо Алонсо преди година. Тогава испанецът жертва един от най-бляскавите кръгове във Формула 1 – Гран При на Монако за американската земя.
McLaren's Fernando Alonso says he " misses " the Indy 500 and watches every IndyCar session he can.

It's the gossip https://t.co/4F3aSECuca#bbcf1 pic.twitter.com/qC9UrFCIp3
— BBC Sport (@BBCSport) May 5, 2018
Според Sports Business Daily по време на тазгодишното издание на Инди 500 Макларън са провели диалози за евентуално партньорство с два тима – Андрети Аутоспорт и Рахал Летерман Ланиган. С оглед на предходното партньорство сред Андрети и Макларън се чака това да се трансформира в новата групировка на шампионата.

" Смятаме, че Макларън биха били скъп сътрудник в Индикар. Партньорството ни през 2017 година в Инди 500 потвърди, че сме сполучливи дружно и бихме приветствали опцията да работим с тях още веднъж ", разкриха от Андрети. " За проектите на Макларън следващата година обаче попитайте тях ".

Ф1 тимът отхвърля коментар по тематиката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР