Слуховете, че е естрадната певица и актриса Стефка Берова е

...
Слуховете, че е естрадната певица и актриса Стефка Берова е
Коментари Харесай

Стефка Берова след „инфаркта“: Ама какви са тези глупости, няма такова нещо!

Слуховете, че е естрадната певица и актриса Стефка Берова е получила инфаркт след концерт у нас преди дни разбуниха светските среди.

„ Ама апелирам ви се, какви са тези клюки, че съм получила инфаркт в резултат на диабета който имам. Няма такова нещо. В четвъртък с мои сътрудници имахме концерт, който мина отлично. Хората бяха щастливи “ сподели пред „ България Днес “ Стефка Берова.

„ Вярно е, че от 15 години съм с диабет, само че го управлявам с медикаменти. Имам още три-четири болести, само че не желая да приказвам за тях. Темата за заболяванията не ми е обичана. Всеки има някакъв проблем, даже на много по-млада възраст от моята. Оказа се, че нашата страна и за мен, и за доста мои сътрудници, ми е мащеха, а не свидна майка “, добави певицата.

От години естрадната легенда живее в Рим при щерка си, където се грижи за единственото си внуче, което обожава. Берова е една от певиците и музикантите, която не получава пенсия от страната, поради изгорелите документи от архива на тогавашната „ Музикална дирекция “. Тя бе част от един от най-успешните дуети в историята на българската музика – Стефка Берова и Йордан Марчинков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР