Слухове кандидатираха бившия представител на САЩ в ООН Ники Хейли

...
Слухове кандидатираха бившия представител на САЩ в ООН Ники Хейли
Коментари Харесай

Слухове кандидатираха Ники Хейли за президент на САЩ през 2014 година

Слухове " кандидатираха " някогашния представител на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли за президентските избори през 2024 година, съобщи " Спутник ".

Те бяха подбудени от двусмислени нейни изявления, че ще продължи да работи за Съединени американски щати - клетва, дадена по време на посещаване в Белия дом, в последните ѝ дни в Организация на обединените нации.

Публично, Хейли е изразявала поддръжка за президента Доналд Тръмп. В същото време " Политико " заяви предходната седмица, че тя е подлагала на критика държанието на американския президент преди смъртоносните протести и щурмуването на постройката на Капитолия във Вашингтон на 6 януари.
 Ники Хейли отхвърли клюки, че сменя Пенс на вота през 2020 година
Ники Хейли отхвърли клюки, че сменя Пенс на вота през 2020 година

По мотив оповестената ѝ преди дни книга

" Президентът Тръмп не постоянно е подбирал верните думи ", сподели Хейли на 7 януари по време на събитие при закрити врата на зимната среща на републиканците във Флорида, съгласно източник. Той сбърка с думите си в Шарлотсвил и му го споделих преди време. Действията му от деня на изборите ще бъдат съдени строго от историята. "

Припомняме, че през 2019 година Хейли отхвърли появилите се клюки, че ще размени Майк Пенс като претендент за вицепрезидент на страната на вота през 2020 година.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР