Слухове и страсти завладяха Созопол! Там ли е Моника Белучи,

...
Слухове и страсти завладяха Созопол! Там ли е Моника Белучи,
Коментари Харесай

Созопол се вълнува: Пристигна ли Моника Белучи в града?

Слухове и пристрастености превзеха Созопол! Там ли е Моника Белучи, разбра HotArena.

Кметът Тихомир Янакиев е отправил протоколна покана към световноизвестната холивудска звезда Лиам Нийсън, който дойде в морския град за фотосите на кино лентата с работно заглавие Memory. Градоначалникът е предложил гостоприемно два разновидността - Нийсън да посети общинската администрация или в случай че желае неофициална среща.

От снимачния екип обаче са отклонили общително поканата, като са обяснили, че графикът на фотосите е доста претрупан и че са задължени да съблюдават прецизно ограничавания за контакти поради пандемията.

Легендарният холивудски артист е настанен в един от най-известните и първокласни хотели в Созопол. В 5-звездния комплекс обитават и всички останали от филмовия екип, дружно с режисьора на лентата Мартин Кембъл.

Най-пикантната клевета в курортния град гласи, че малко след Лиам Нийсън, тук е пристигнала и Моника Белучи. Градската мълва носи, че холивудската хубавица е тайно и не желае да обявява наличието си. До момента обаче никой не я е виждал, по тази причина и мълвата може да се окаже небивалица, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР