Слухове, че Румен Спецов ще се върне като директор на

...
Слухове, че Румен Спецов ще се върне като директор на
Коментари Харесай

Слух: Асен Василев връща Спецов начело на НАП?

Слухове, че Румен Спецов ще се върне като шеф на Националната организация за приходите, обикалят в политическите среди. Твърди се, че до часове кабинетът може да гласоподава въпросното предопределение. 

Скандалният Спецов бе отпред на Национална агенция за приходите от май 2021 година до август 2022 година, до момента в който Асен Василев беше финансов министър. По време на неговото ръководство Национална агенция за приходите събра рекордните 28,2 милиарда лева, което беше с близо 1 милиарда лева над заложеното.

Още тогава стартира покачването на цените и Агенцията потегли на масирани инспекции на търговци, с цел да предотврати далавера и да събере налозите от повишените доходи.

Румен Спецов е специалист с над 10 години опит в Национална агенция за приходите, както и с експертиза в региона на данъчната политика и законодателство и отбраната на националната сигурност. Завършил е Стопанската академия „ Д.А. Ценов “ – Свищов със специалности „ Икономика и търговия “ и „ Вътрешен финансов надзор “, както и " Защита на националната сигурност " в Академията на Министерство на вътрешните работи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg