Слуховата нова книга на принц Хари ще хвърли сянка върху

...
Слуховата нова книга на принц Хари ще хвърли сянка върху
Коментари Харесай

Новата книга на принц Хари, за която се говори, ще хвърли сянка върху вече мрачното семейно събиране

Слуховата нова книга на принц Хари ще хвърли сянка върху към този момент мрачното фамилно събиране, до момента в който той отива в Лондон, с цел да се сдобри с татко си.

Херцогът на Съсекс неотложно отлетя за Обединеното кралство, откакто беше осведомен, че татко му, крал Чарлз, е бил диагностициран с рак. 39-годишният мъж направи обезверения опит да бъде до монарха - даже изостави брачната половинка си Меган Маркъл и двете им деца - до момента в който се опитваше да построи мостове измежду здравната рецесия, която раздруса кралското семейство.

Въпреки това, помиряването му с отчужденото му семейство, в това число принц Уилям, може да бъде засенчено от известията, че Хари би трябвало да издаде продължение на избухливите си записки Spare, които бяха издадени предходната година. Книгата, която споделя всичко, се съсредоточаваше мощно върху живота на Хари като работещ крал и даже изследва времето му в английската войска, където той извърши две обиколки на Афганистан, както и откровена история за загубата на девствеността му.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР