Слухът, който от месеци обикаля партийните централи, най-сетне се потвърди

...
Слухът, който от месеци обикаля партийните централи, най-сетне се потвърди
Коментари Харесай

Сашо Томов, известен като Апашо, вдигна Мая Манолова за кмет на София

Слухът, който от месеци обикаля партийните централи, най-накрая се удостовери - Мая Манолова влиза в борбата за кмет на София на идните локални избори, написа lupa.bg.

„ Наесен София ще има нов кмет”. Това съобщи пред Втората национална конференция на придвижване „ ЗАЕДНО” проф. Александър Томов, ръководител на придвижването.

В поддръжка на това изказване бе издигната кандидатурата на Мая Манолова за кмет на столицата. В претекстовете за номинацията бяха изтъкнати сериозните професионални качества, достиженията и напъните, които Манолова поставя като народен омбудсман в отбрана на ползите на жителите.

На конференцията придвижването се разгласи за предварителни парламентарни избори и разгласи своята листа за евроизборите, формирана напълно от изтъкнати учени и професори с потвърден интернационален престиж.

„ ЗАЕДНО” разгласи и програмата си „ За по-силна България в актуализирана ЕВропа”, в която придвижването разгласи, че влиза в борба с корупцията и политическото статукво. УСкореното развиване на страната е в основата на тази идея, която планува постигане на 6% годишен стопански напредък, който да бъде реализиран посредством 38 огромни индустриалнипроекта.

В името на тази цел от „ ЗАЕДНО” приканиха към помиряване за предишното и единство за бъдещето.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР