Слухът, че Тейлър Суифт има ново гадже, придоби физически измерения

...
Слухът, че Тейлър Суифт има ново гадже, придоби физически измерения
Коментари Харесай

Тейлър Суифт май има ново гадже. А това вече го прави по-богат и известен

Слухът, че Тейлър Суифт има ново гадже, закупи физически измерения предходната неделя. И въпреки да няма публично удостоверение, резултатът е, че резултатът " Тейлър Суифт " към този момент прави и евентуалния фаворит на звездата още по-известен и даже по-богат.

На 24 септември носителката на статуетки " Грами " изненадващо се появи на мача от Националната футболна лига сред " Kansas City Chiefs " и " Chicago Bears ", с цел да поддържа звездата на домакините Травис Келсе. Tова накара и меломаните, и спортните ентусиасти да изпаднат в еуфория. Мълвата в последните седмици е точно, че двамата са в сантиментална връзка.

Новината получи толкоз огромно публично и медийно внимание, че след нея е регистриран растеж на финансовите облаги за Келсе, а ползата за мачовете с неговия тим е още по-голям. Мнозина се надяват, че на стадиона може още веднъж да се появи неговата нова половинка.

Как стартира всичко

Тази любовна история в действителност стартира в медиите - още преди двамата въобще да са се срещнали. Келсе отива на един от концертите на Суифт през лятото - част от епичното ѝ международно турне " Eras " - и се надява да се запознае с поп звездата. Той даже и приготвя ръчно направена гривна с телефонния си номер, с цел да ѝ я подари. Този проект се проваля.

" Тя не се видя с никого или най-малко не искаше да се срещне с мен, по тази причина го одобрих персонално ", споделя спортистът след шоуто в епизод от подкаста си.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР