Слух за отвличане на деца предизвика масова психоза в социалните

...
Слух за отвличане на деца предизвика масова психоза в социалните
Коментари Харесай

Морската столица е на тръни! Плъзна слух за отвличане на деца

Слух за похищение на деца провокира всеобща неуравновесеност в обществените мрежи.

Във варненски групи в обществената мрежа Facebook се тиражират изявления за похищение на деца. В една от изявленията се показва че пред ОУ " Захари Стоянов " в гр. Варна е видян мрачен бус и човек, който е приканвал деца да влязат вътре, в случай че желаят да погалят кученце. Твърди се още, че на децата са предлагани и бонбони, с цел да бъдат примамени.

" Моят наследник, макар че е едвам на 10 години, незабавно е реагирал и се е върнал в двора и е споделил на първата госпожа, която е срещнал ", това написа в мрежата Тодорка С.

По думите на Тодорка учебното управление е взело ограничения и съмнителните хора са били помолени да изоставен региона.

" Моля всеки да предизвести детето си - без значение къде учи и върви, да не се поддава на такава машинация, тъй като това за мен е с концепция похищение! ", написа още дамата.

Николай П. споделя, че е попадал на сходна обява за евентуално похищение на деца.

" Някъде бях чел, че сходен бус са виждали и в региона на други учебни заведения. Полицията знаела, само че нищо не можела да направи, защото все още нямало сигнали за отвличания ", написа мъжът.

Подобни ситуциации евентуално не се случват единствено към учебните заведения.

" Моето дете е на 6 години и в ДГ " Калина Малина ", която е в същият квартал. Сподели ми, че предходната седмица някакви батковци са я извикали до оградата. Предлагали са сладолед и са й споделили, че могат да оказват помощ да прескочи извън, в случай че желае ", твърди Мария Р.

Ще напомним, че през юли месец всеобща неуравновесеност налегна махали в над 20 пловдивски села. Всичко потегля от пост в обществените мрежи, в който е оповестена кола и регистрационният номер, а текстът под фотографията гласи, че хората в нея обикалят и търсят деца за крадене.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР