Слух, че вицепремиерът и лидер на НФСБ може да подаде

...
Слух, че вицепремиерът и лидер на НФСБ може да подаде
Коментари Харесай

Горещ слух в парламента: Валери Симеонов подава оставка...

Слух, че вицепремиерът и водач на НФСБ може да подаде оставка на 28 декември обиколи парламентарните коридори. Според осведомени Бойко Борисов и Валери Симеонов към момента не си приказват, а вицето даже не влезе на съвещанието на Министерски съвет, макар че беше там, написа Канал 3. " Два остри камъка са и двамата ", разясниха от групата на националистите. Причината за това е неговата твърда решителност да не отстъпи от позицията си за втория въжен превоз и разнобоя му с премиера Бойко Борисов, който обаче желае всичко да е законно и да се запушат устите на платените еколози.

Симеонов и Борисов към момента не са изгладили искрите между тях след изявленията на водача на НФСБ поради Банско и поради плажните концесии. Днес и на следващия ден ще има совалки и диалози със Симеонов, с цел да бъде туширана вероятността той да си тръгне от кабинета и да се върне в Народното събрание.

Тогава обаче водачът на " Атака " Волен Сидеров никак нямало да бъде удовлетворен, тъй като неговият народен представител Миглена Александрова ще би трябвало още веднъж да излезе от Народно събрание, в случай че Симеонов се върне на депутатската банка, с което пък атакистите не са съгласни. Най-спокойни наподобяват от Вътрешна македонска революционна организация, на фона на депутатите от другите две партии в обединението Оперативна програма. Угрижеността в групата пролича изключително след срещата през днешния ден с екоминистър Нено Димов по същата тематика.

Той ги уведомил, че е подготвен да внесе за държавното съвещание на 28 декември проекта за ръководство на Пирин, само че депутатите на Симеонов го притиснали да направи всичко допустимо в пакет да бъде импортирана и концесията за лифта. Независимо от развиването в Банско, обединението е постоянна, заявява пред медиите в Народно събрание Нено Димов след срещата с депутатите на Обединените патриоти.

Няма какво да се разбирам с Валери Симеонов, сподели той и отхвърли всевъзможни отговори на въпроси, които не са адресирани към него, като това дали оставка на един вицепремиер би разтресла обединението. " Не мисля, че сега има неизпълним проблем ", сподели министърът на околната среда, който подсети, че всички в обединението са съгласни, че втори въжен превоз на Банско би трябвало да има.

тагове Валери Симеонов оставка слух 28 декември
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР