Случващото се в Украйна е брутална атака, започната от Русия.

...
Случващото се в Украйна е брутална атака, започната от Русия.
Коментари Харесай

Байдън: Путин е агресор и избра войната, Русия ще си понесе последствията

„ Случващото се в Украйна е брутална офанзива, стартирана от Русия. Това е предумишлено нахлуване, подготвяно от президента Владимир Путин от месеци ”. Това разгласи на ексклузивен брифинг от Белия дом американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, оповестява Нова телевизия.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 846

По думите на президента на Съединени американски щати Москва е дислоцирала 175 000 военни и е построила военнополеви лечебни заведения по украинската граница. „ Това значи, че той е имал желание за инвазия от месеци. Путин е агресор. Путин избра войната. Сега той и неговата страна, ще си понесат следствията ”, уточни Байдън.

И добави: „ Съединени американски щати ще наложат съществени наказания на Русия. Това ще нанесе сериозен удар върху съветската стопанска система – както в този момент, по този начин и в дълготраен мащаб. Тези наказания са подбрани по този начин, че да нанесат оптималната щета в дълготраен мащаб на Русия и минимални вреди на стопанската система на Съединени американски щати и на нашите съдружници ”.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 846  СЗО е загрижена за евентуална филантропична злополука в Украйна СЗО е загрижена за евентуална филантропична злополука в Украйна  Никола Минчев: Една парламентарна група счита западните сили за отговорни за спора в Украйна Никола Минчев: Една парламентарна група счита западните сили за отговорни за спора в Украйна  Русия завладя АЕЦ Русия завладя АЕЦ " Чернобил ", колона от бронирана техника е навлязла в Херсон
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР