Случващото се в Движението за права и свободи може да

...
Случващото се в Движението за права и свободи може да
Коментари Харесай

Хасан Адемов: В ДПС в момента доминират индивидуалните решения и силовият подход

„ Случващото се в Движението за права и свободи може да се дефинира като „ рецесия на механизма за взимане на решения “. е по този начин структурирано, че когато е налице проблем в някоя от районните структури, да вземем за пример, незабавно се задейства имунната система на партията. Колективните органи постоянно са били тези, които разискват и вземат решения, оттова и пристигна сегашният проблем, защото в последно време преобладават самостоятелните решения и силовият метод. “

Така разказа пред БНР обстановката в доктор Хасан Адемов  Хасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година приключва, някогашен министър на труда и обществената политика и едно от знаковите лица на партията. По думите на Адемов, в водещият принцип постоянно е бил решенията да се вземат след диалози. Именно затова въпросът за поддръжката на кабинета „ Желязков “ е основал напрежение.

„ Скърца механизмът за взимане на решения в партията. Факт е, че Централното оперативно бюро не е заседавало от националната конференция насам “, сподели още доктор Адемов.

Той бе безапелационен, обаче, че има съпротивителните сили да реши личните си проблеми.

„ е в топ форма, на последните избори усили гласовете си и наличието си в Народното събрание. Партия като няма да допусне разцепление и това беше главното послания след срещата на 17-те народни представители с почетния ръководител доктор Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от. Очакваме той да се произнесе и да разтълкува посланието „ Връщане обратно няма “, добави Хасан Адемов  Хасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година приключва. 

Според Адемов е ноторно известно, че водачът на е доктор Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от, а оперативното управление се състои от двама души, които имат ясни права и отговорности.

„ Двамата съпредседатели имат напълно друг профил: единият идва от бизнеса, където решенията се вземат еднолично и се чака да доведат до съответни резултати. Джевдет Чакъров  Джевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със е научен човек, диалогичен, разчита на груповите решения “, сподели още Адемов.

По думите му, уставът на партията ясно споделя, че в случай че са позволени нарушавания в процедурите, би трябвало да има глоба.

Според доктор Адемов обстановката в България и протичащото се в Европа изискват полагането на най-много старания за сформиране на държавно управление, само че решение за втория мандат ще има след провеждането на нужните разисквания в.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР