Случващото се в държавата, е меко казано ужасно и безпрецедентно.

...
Случващото се в държавата, е меко казано ужасно и безпрецедентно.
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова: Борисов е казал, че ще ни приключи

Случващото се в страната, е меко казано извънредно и невиждано. Един човек я държи като пленник на своите лични ползи - не е един, няколко са ". Това съобщи пред NOVA някогашната „ Мис България” Ивайла Бакалова, която беше избрана като основен очевидец от шефа на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев. Манекенката разгласи, че е била заплашвана, само че не се опасява за живота си. Бакалова показа, че съгласно нея в проблема има финансово закононарушение.

„ Преди две години на мен и моето семейство се случи нещо ужасно”, показа тя. Тогава предприемачът, с който манекенката живее – Веселин Денков, беше арестуван по обвинявания, че е част от проведена незаконна група, занимаваща се с лихварство. По думите на Ивайла Бакалова е нямало нито един очевидец в отбрана на тази теза.

" Схемата е кошмарна и се стартира от най-ниските равнища, с цел да се стигне до най-високите. Как желаеме хората да приказват? Тях ги е боязън. Майка ми се опасява за мен”, показа още някогашният модел.

„ Няколко пъти хора от близкия кръг на господин Борисов идваха да ме предизвестяват, че това, което върша, е самоуверено, само че имам семейство и две деца”, сподели още тя и добави, че нейни познати са чули, че „ Бойко Борисов е споделил, че ще ни приключи”. Близките до манекенката обяснили, че това ще се случи рано или късно, тъй като някогашният министър председател бил „ извънредно отмъстителен”.

Бакалова е безапелационна, че институциите са овладени. По думите ѝ сътрудникът ѝ отказал да заплати на по-ниските равнища и по тази причина против него било натиснато копчето „ Enter”.

„ Той отиде при Цацаров. Имаше среща в КПКОНПИ, с цел да покаже всички несправедливости и по какъв начин е изнудван. Беше при Цацаров, с цел да подаде формален сигнал за изнудване”, акцентира свидетелката по „ Барселонагейт”.

Тя разкри още, че незабавно след разпита ѝ в сряда в един от заведенията за хранене на Веселин Денков са пристигнали на инспекция по сигнал от 2010 година за нелегално владеене на предпазени типове птици.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР