Случващото се е много интересно - наблюдаваме първите етически и

...
Случващото се е много интересно - наблюдаваме първите етически и
Коментари Харесай

На нормалните им омръзна да живеят в ненормална държава |

„ Случващото се е доста забавно - следим първите етически и естетически митинги в България. Хората, които са на площада не са нито гладни, нито безперспективни. Усещането им е, че те просто не стоят добре на едно и също селфи с властта ”. Това съобщи Любен Дилов-син в утринния блок на Нова телевизия.

„ Няма ясно дефинирани политически противодействия, както беше през 2013 година, когато имаше ясна демаркация ляво-дясно ”, уточни още той. И добави: „ Според мен държавното управление единствено се вкара в един капан, в който и да желае, към този момент не може да подаде оставка ”

„ За мен нещата са доста елементарни. Хората, които стачкуват, просто не желаят да живеят повече по този начин ”, счита информационният съветник Любомир Аламанов.

„ Лъжата, че в случай че няма една политическа партия всичко ще се срине, е една тъжна неистина. Хората желаят една естествена страна – когато има закононарушение, основният прокурор да го проверява, а не да отхвърля и да няма мощ, която да го накара да го направи ”, разяснява още той.

„ Хората желаят някой да поеме отговорност. На естествените хора им омръзна да живеят в ненормална страна ”, сподели Аламанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР