Случвало се е, имало е заплахи и преди. Питат ни

...
Случвало се е, имало е заплахи и преди. Питат ни
Коментари Харесай

Удареният лошо шофьор на линейка: Разбирам ги хората, ядосват се, че закъсняваме

" Случвало се е, имало е закани и преди. Питат ни “Защо не идвате по-бързо? ", само че ние не сме основните виновници да закъсняваме ".

Това описа 53-годишният водач на кола за спешна помощ от Пловдив Трендафил Думбалаков, който получи удар в лицето от мъж на 26 година, на който помагал .

“Разбирам ги хората, афектирани са, ядосват се, че закъсняваме ", добави той. Посочи, че градът се разраства, а екипите на Спешна помощ са малко и по тази причина от време на време колите за спешна помощ закъсняват, съобщи БиТиВи.

Инцидентът стана на 25 април към 17,00 ч. Думбалаков и дежурният доктор се отзовали по сигнал за несъответстващ мъж, който лежи на тротоара на бул. “Шести септември ".

“Отиваме на адреса и заварваме юноша във очевидно нетрезво положение. Беше на земята, лежащ и си спи ", описа Думбалаков. Щом двамата вдигнали младежа и почнали да му оказват помощ, той блъснал водача в брадата. “Направо не мога да допускам, ние отиваме да оказваме помощ. Това не го одобрявам, нищо че е пийнал, за какво би трябвало да ме удря? ", пита потърпевшият.

26-годишният е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои да бъде импортирано искане в съда за установяване на най-тежката мярка за неотклонение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР