Случвало ли ви се е си седите просто ей така,

...
Случвало ли ви се е си седите просто ей така,
Коментари Харесай

А да не би да е флирт? 7 очевидни знака, които хората винаги пропускат

Случвало ли ви се е си седите просто ей по този начин, да си мислите някакви неща и внезапно да ви доближи просветление за събитие, случило се преди 5 година? Днешният ни текст цели тъкмо противоположното - след 5 година да не се постанова да се плеснете по челото, усещайки се, че с вас са флиртували, само че не сте разбрали. Ето 7 явни знака на флирта, които хората пропущат прекомерно постоянно!

7. Физически контакт

Duuuh! Това е най-очевидното. Докосвания по ръцете, раменете, кръста, талията... няма какво да сбъркате тук. 

6. Следене на реакция

Ако сте в компания и някой каже нещо смешно или скандално, без това да сте вие, и той или тя ви огледа, с цел да види реакцията ви, значи има нещо. Този човек се вълнува от вас.

Виж още: ТЕСТ: Разбери какъв брой си добър в секса с тези лесни въпроси 

5. Смях на тъпи неща

Малко са хората, които умеят да описват вицове и шансът вие да сте измежду тях, е прекомерно, прекомерно дребен. Но пък в случай че индивидът, с който сте, се засмее на тъпотията, приемете го за комплимент. Този човек изпитва освен това от страдание на качествата ви за описване на вицове!

4. Повече споделено време

Ако един човек желае да прекарва повече време с вас, няма какво да се съмнявате - индивидът ви харесва!

Виж още: Секс терапевт със супер хрумвания за Св. Валентин, в случай че сте сингъл 

3. Разкази в подробност

Кой се интересува какво е яла половинката му на обяд? Никой! Е, в случай че си нямате половинка, а някой ви споделя неща в прекомерно огромен подробност, би трябвало да имате едно мислено.

2. Очите споделят всичко

Понякога простите неща са изцяло задоволителни. Няма по какъв начин да не забележите, когато някой ви гледа по друг метод. Или пък ви гледа повече от нужното. 

1. Шесто чувсво

Понякога мислим прекалено много, а не се доверяваме на инстинкта си. Ако си мислите, че този човек ви харесва и флиртува с вас, значи най-вероятно това е тъкмо по този начин.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР