Случвало ли ви се е просто да си вървите по

...
Случвало ли ви се е просто да си вървите по
Коментари Харесай

Двойки зодии, които са залепени един за друг

Случвало ли ви се е просто да си вървите по улицата и да видите двойка, която като че ли излиза от сантиментален филм? Те се държат за ръце, гушкат се, целуват се и се гледат влюбено в очите. За някои хора това би била непоносима панорама, до момента в който други откровено биха им се радвали. Всички образци ни демонстрират, че има  , които като са събрани дружно в интимна или даже единствено в другарска връзка, могат да изградят доста мощни връзки на база персоналните си ползи. 
Риби и Стрелец
Тези две  са оптимистични, прогресивни и обичащи занимания. Те ще бъдат най-хубави другари до края на живота си и противоположните им качества ще им оказват помощ.
Козирог и Водолей
Две противоположни  , които се поддържат и зареждат. Дори разликите им да са доста явни, те някак съумяват да работят дружно, а не едни против други.

Дева и Телец
Търпението, лоялността и помагащата природа и на двете  ги прави бързи другари. Те са работещи и практични, постоянни и обичащи комфорта.
 Къде да пътува всяка зодия през 2021 Къде да пътува всяка зодия през 2021
Новата година постоянно е време за нови проекти. Нека да помечтаем, че през 2021 година ще можем да пътуваме без проблеми. Затова дано да...
Стрелец и Лъв
Огнена пристрастеност, предпочитание за завършения и доста храброст – тези две  се зареждат едни от други. Може да се чака доста спорове и бурна, шумна връзка.
Рак и Скорпион
И на двете  им би трябвало време да се доверят на различен. Но, откакто се провиснал – стават неразделни. Лоялни, прочувствени и подкрепящи се, те в действителност не могат да си показват живота едни без други.
Разпознахте ли се някъде? А съгласни ли сте с нашата къса селекция? Ще се радваме да забележим вашето мнение в коментар! 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР