Случвало ли ви се е някой да ви каже, че

...
Случвало ли ви се е някой да ви каже, че
Коментари Харесай

Класация от 1-во до 3-то място: Кои зодии са най-трудни и кои са най-лесни за обичане?

Случвало ли ви се е някой да ви каже, че сте извънредно сложни за обичане? Или пък тъкмо противоположното? Може би има основателна причина за това? Самите вие? Или просто имате несходство в характерите с сътрудникът ви?

Вижте класацията от 1-во до 3-то място: Кои зодии са най-трудни и кои са най-лесни за обичане?

Започваме с класацията: „ Кои три зодии са най-трудни за обичане “?

Първото място е несъмнено за зодия ВОДОЛЕЙ!

Водолеите са пословично известни със своята непоклатима воля и възприятие за самостоятелност. Тъй като постоянно разчитат единствено и само на себе си, от време на време са доста сложни за схващане. Какво им е на мозъка? Какво им е належащо, с цел да бъдат щастливи? Какво ги тревожи най-вече?

Необходим е извънредно специфичен човек, който да успее, да накара този твърдоглав знак, да се почувства удобно и задоволително освободен. На този знак от Зодиака му е мъчно да се довери на някого и да отвори сърцето си, с цел да пусне там любовта.

Ако допълним още, че свободолюбивата им и креативна натура се отразява на тяхното разбиране на взаимоотношенията, тъй като бързо се отегчават, просто ще бъде мъчно да завладеете тази зодия за дълго време.

На втора позиция застава зодия ДЕВА!

Като същинска Дева вие сте склонни да анализирате прекомерно доста обстановките и да се разочаровате, когато нещо се обърка. Вие сте спокойни, когато държите всичко под надзор и на безвредно разстояние. Това е по този начин, тъй като сте уверени, че можете да отстоявате себе си. И, тъй като не постоянно се доверявате на искреността на хората.

 

По природа, сте скептични към новите връзки, заради това може да е мъчно хората да ви обичат. В последна сметка, с цел да пробие някой защитната ви стена не е по никакъв начин елементарно. Но бъде ли съборена, вие се превръщате в един от най-сигурните и надеждни сътрудници.

Съвсем естествено, постоянно съществува едно „ само че “, когато Девата реши да отвори сърцето си за някого, тя мигновено вкарва колегата си в персоналното си пространство. Цялата неустановеност, която е съществувала преди този момент, в този момент пада върху обичания й човек. В държанието се следи непоколебим надзор, което по никакъв начин не оказва помощ на връзката да се развива.

Третата позиция е избрана за зодия СКОРПИОН!

Как по този начин? Как е допустимо това да е зодия Скорпион? Та, той е най-съблазнителният и буен знак на зодиака… Как би могъл да попадне в тази ранглиста? Но в реалност, с него по никакъв начин не е елементарно. Скорпионите са потайни и загадъчни, а също по този начин и сложни за схващане.

Ако сте Скорпион, от време на време не сте почтени с това, което чувствате, непрекъснато би трябвало да ви питат, а това е забавно единствено първоначално. В даден миг това тормози и изморява сътрудникът ви. А фактът, че не вярвате на никого, прави нещата още по-трудни. Следователно да ви обичат не е изключително елементарно.

Това не значи, че е невероятно. Защото, забележете, незабавно щом Скорпион пусне някого в сърцето си, той ще бъде изцяло завързан към този човек и ще стартира да се трансформира към по-добро.

 Класация от 1-во до 3-то място: Кои зодии са най-трудни и кои са най-лесни за обичане?

Продължаваме с класацията: „ Кои три зодии са най-лесни за обичане “?

Призът „ Най-лесна зодия за обичане “ астролозите присъждат на зодия… РАК!

Раците са най-силно прочувствените създания от целия Зодиак. Те са способни да обичат същински и с цялото си сърце. Те влагат сърце и душа си във всяка връзка и сътрудникът усеща това по най-вълшебния метод. Хората обичат, напряко обожават, да ви обичат, тъй като знаят, че ще дадете всичко от себе си. Те знаят, че на вас може да се има доверие. За Раците лъжата е нещо неразбираемо.

Втора позиция астролозите дефинират за зодия РИБИ!

Като един същински представител на прочувствените Риби, вие заслужавате първото място в класацията! Вие излъчвате обич, единствено обич и същинска любов. На тези две усеща всеки би откликнал с готовност и лекост. Любовта, която хората изпитват към вас, е дълбока, естествена и изцяло достоверна.

Третата позиция е избрана за зодия ОВЕН!

Така, както сте безусловно самостоятелни, а посоката на придвижване във всички аспекти я определяте, съгласно събитията, също толкоз еднообразно, в случай че не и повече, сте във взаимоотношенията с обичаните ви хора. Докато има взаимно почитание, Овенът е много елементарен за обичане. Той е изцяло прям в възприятията си и елементарно подарява с любовта и нежността си.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР