Случвало ли ви се е да ви наричат ​​непоносима като

...
Случвало ли ви се е да ви наричат ​​непоносима като
Коментари Харесай

Доказано: колкото по-умна е жената, толкова по-кофти характер има!

Случвало ли ви се е да ви назовават ​​непоносима като бодил в дупето? Значи има с какво да се гордеете. Смятайте, че сте получили комплимент!

Според изследване на австралийски учени, дамите с нетърпим характер постоянно са по-умни и то освен рационално, само че и прочувствено.

Според специалисти дамите с демонски темперамент имат добра памет, имат по-малко предубеждения, доста са стимулирани и постоянно реализират задачите си.

Трудните хора гледат на света по-обективно и независимо, когато взимат решения, разчитат повече на рационалния, в сравнение с прочувствения аспект.

Джо Форгас, водещият създател на проучването, споделя, че нетърпимите дами нормално са по-добре наясно какво се случва към тях, те проучват освен личното си държание, само че и по какъв начин се държат другите.

Те виждат детайлности, които доста хора пропущат. Трудните хора се разочароват по-трудно от другите, тъй като са непрекъснато фокусирани върху резултатите. Повечето от тях са перфекционисти в своята същина.

Сантименталните и сантиментални хора са по-склонни да се провалят, в сравнение с обезсърчените циници. И всичко това, тъй като те вземат решения на база на страстите и рядко слушат причините на здравия разсъдък.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР