Случвало ли ви се е да тръпнете в очакване на

...
Случвало ли ви се е да тръпнете в очакване на
Коментари Харесай

Знаците, които издават малкия пенис

Случвало ли ви се е да тръпнете в очакване на първата среща с мъжкото достолепие на господина, който вълнува сърцето ви, само че вместо с фойерверки да изписвате в небето въодушевлението си от мъжеството му, едвам намирате бенгалски огън, с който да замажете своето отчаяние. Все едно да сте извънредно гладни, а в хладилника да няма и късче кашкавал и денонощният магазин да е в проверка. Няма да сгреша, в случай че кажа, че дамите имаме почти идентични въжделения за този, който ще е до нас. Да наподобява прелестно, да има добра работа, да кара съответен автомобил за финансовите си благоприятни условия и да има задоволително положителни размери сред краката си. Разбира се, не всеки мъж може да се похвали с безпощадни гениталии, само че пък е добре да сме наясно с това още преди да се стигне до леглото. Всичко, което би трябвало да създадем, е да сме нащрек за някои много издайнически обезщетителни механизми.

Те са серийни гаджета
Понякога мъжете с дребен пенис употребяват връзките като патерици. Те считат, че в случай че в действителност са съвършени сътрудници отвън леглото, това ще отвлече вниманието от полулипсата на фалос. В положение са до пристъп да ви обсипват с дарове, да ви готвят всяка вечер, да пускат пералня, да ви масажират, да хвърлят боклука, единствено и единствено да компенсират майката природа. Те обаче са серийни гаджета. Нека да ги назовем по този начин. Обречени са да скачат от връзка във връзка, щото, дано си признаем, надали някоя от нас дълго време би споделяла постелята си с господин, който не може да я задоволи качествено.

Всичките до момента са му изневерявали
Жената изневерява поради една причина – усеща се подценена. Независимо дали е полово или прочувствено. Бъдете нащрек, в случай че ориста ви сервира нов любовник, на който всичките приятелки до момента са изневерявали. Възможно е да е цялостен гъз и по този метод да са му прибирали всички гадости, които им е предизвикал. Възможно е и да са предпочели най-хубавия му другар и неговия пенис поради няколко съдрани сантиметра повече.

Не натиска за секс
Ако излизате от няколко месеца, а сексът не се е случил, значи тоя вид въобще не е непокътнат. Или го притеглят повече мъжете, или в боксерите свободното пространство граничи с безредица. Собствениците на дребни пениси нямат проблем със половото самоограничение.

Прекалено е добър с устата
Девизът на момчетата с дребни играчки е: „ Ако няма какво да предложиш там, долу, пробвай с виртуозността там, горе. “ Понякога се случва първите полови контакти да стартират и да свършват единствено с орална обич. Нерядко пенетрационният секс идва след това. Ако това се повтори няколко пъти и не стигнете до края в играта на Чичо лекар, не е изключено господинът с езика да не се побира в категорията на господина с пениса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР