Случвало ли ви се е да спортувате активно, да спазвате

...
Случвало ли ви се е да спортувате активно, да спазвате
Коментари Харесай

Личният ДНК-профил определя дълголетието и красотата ни

Случвало ли ви се е да спортувате интензивно, да спазвате режим на хранене, постоянно въз основата на редица ограничения, да се грижите за хубостта си, само че отново да не постигате стремежи резултат? Да, множеството хора, залагащи на модерния жанр на живот, постоянно остават разочаровани, защото реализират непълни резултати, съгласно техните упования, или те са за малко време.

Защо това е по този начин? Причината е в нашите гени и персонален ДНК-профил!

Вече е ясно, че няма диети-чудо и универсална грижа за здравето, която да работи за всички. Но по тази причина пък, е изцяло допустимо да си извършите генетични проучвания и да откриете кои храни не усвоявате добре и кои типове спортове и натоварвания са подобаващи за вас, с цел да поддържате фигурата си в оптимално положение, както и да се " запознаете " с самостоятелните индикатори за вашата кожа, което надлежно ще ви помогне да извършите най-ефективната и лесна грижа за нея. Всичко това е допустимо, с помощта на LifeGenomix - серия генетични проби за здраве и хубост.

Едва ли има човек през днешния ден, който да не е спазвал диети и ограничавания, само че мечтаното тегло все да му се изплъзва, а визията в огледалото да е надалеч от мечтаната. Тестът доста елементарно ще ви покаже къде бъркате. Този ДНК тест открива въздействието на вашите гени върху усвояването на хранителни субстанции, какви са питателните ви нетолерантности и други Анализира 42 положения, в 6 категории. Изследва над 80 генетични вариации, допълнително от 60 гена. Включени са също по този начин персонализирани рекомендации въз основата на резултатите на потребителя и примерни менюта за хранене.



В допълнение към него е изцяло допустимо да разберете самостоятелните реакции на организма ви към разнообразни подготвителни стратегии. Това се може да стане посредством теста , който прави разбор на спортния ви капацитет, на скоростта на възобновяване, риска от контузии при извършения и други Тестът преглежда 32 положения, в 6 категории. Изследва над 60 генетични вариации и повече от 20 гена. Включва персонализирани рекомендации въз основата на резултатите на потребителя.



Друг ДНК тест може да дефинира самостоятелния ви дермагенетичен портрет. Тестът прави разбор на еластичността, отбраната и пигментацията на кожата ви. Благодарение на него, можете да разберете дали сте генетично застрашени от по-ранно стареене и по какъв начин да се справите с това, както и по какъв начин да имате здрава, свежа и сияеща кожа, която да отразява вътрешното ви положение.



Тестовете LifeGenomix съпоставят вашите неповторими ДНК последователности с научна библиотека от маркери, за които е открито, че подхождат на разнообразни черти - oт мускулна устойчивост и възобновяване след подготовка, през предразположеност към кожни болести, до метода, по който разграждате и усвоявате другите хранителни субстанции. Предоставят цялостен панел от над 200 генетични маркера, най-малко 140 тествани гени, за повече от 90 разнообразни положения.

Опознайте своите гени и използвайте това знание, с цел да постигнете мечтаните здраве, дългоденствие и хубост бързо и дейно. Тестът не е мъчителен, прави се от натривка, взета отвътре на бузата ви.

Повече можете да научите на интернет-страницата

Материалът се разгласява с поддръжката на НМ Дженомикс.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР